att vara glad

för att göra en kvinna, eller iallafall mig, glad behövs det tre saker:

- PENGAR, den kvinna som säger att hon inte mår bra av att köpa saker ljuger, kom igen liksom, vem mår inte bra av ett par nya skor eller ett par perfekta jeans!?

- KILLAR, om man nu inte är lagd åt andra hållet, så är snygga, vältränade, solbrända killar något av det bästa som finns! de ska gärna vara charmiga och intresserad av just en också...

- MUSIK, oavsett vilket humör man än är på så finns det alltid en låt som passar in, den visar att fler har känt som du någon gång, och en bra låt kan få en på bra humör i nästan vilket tillfälle som helst!
DRÖMMEN BORDE DÅ VARA:

min svaga punkt (.)

om jag bara fick äta en enda sak för resten av mitt liv skulle det lätt vara TACOS!
alltså finns det någon mer läskande när man är riktigt hungrig än varm god köttfärs, perfekt blandad guacamole, iskall strimmlad sallad och lite ost ovanpå som smälter? NEJ
sen passar maten i alla lägen, verkligen alla!
efter träning, när man är jättehungrig efter skolan, som fredagsmys mat eller bara lite dagen-efter mat!

thinking...

När man har ett riktigt tufft mördar styrkepass en dag så brukar man oftast dagen efter få träningsvärk, för att musklerna blir trötta och utslitna. Logiskt? Ja.
De flesta säger att för att bli av med träningsvärken ska man träna igen då musklerna återhämtar sig snabbare.
Min tanke i det hela är att det borde vara samma sak med baksmällor. Efter en riktigt hård kväll/fylla så är man bakfull dagen efter. Är snabbaste sättet att återhäta sig på att bara gå på't igen då?
Hm...? Detta är något som ska testas innan jag kan tro på svaret!

gilla-lite-mycket underhållning?

jag har tänkt på en sak, att vara kär och allting som innebär och kommer med det heter ju kärlek,
här snackar vi asså om KÄR-LEK, alltså en KÄR LEK!
med andra ord så alla som tror att de är kära, så är det bara på lek, eller?

heej på dig!

bara för att jag är så fruktansvärt cool och gillar mig själv så ska jag ny också gå med i  detta bloggliv så min kära vän julia andersson tvingas följa den då jag måste följa hennes!
då jag är så himla cool och gillar mig själv på denna bild har jag nu bestämt mig för att joina denna blogg-värld och tvinga min kära vän julia andersson att följa denna så länge jag behöver följa hennes!

RSS 2.0